I det fynske folks tjeneste

R: Skyder valgkamp i gang

Kampagnen og udendørsreklamerne fokuserer på gamle radikale værdier om at lytte til, tro og stole på andre.

Store udendørsreklamer med valgslogans fra Det Radikale Venstre vil i løbet af mandagen blive sat op 36 steder i Odense og Svendborg. Fyn har en særlig udfordring op til et kommende folketingsvalg, siger den lokale partiformand.

Lytte, tro, stole på

Selvom der i princippet først behøver at være Folketingsvalg til november næste år, så skyder Det Radikale Venstre nu sin valgkamp i gang.
Kampagnen og udendørsreklamerne fokuserer på gamle radikale værdier om at lytte til, tro og stole på andre - og tage samfundsmæssigt ansvar.
Under overskriften "Radikale Venstre tager ansvar" skal en landsdækkende kampagne give en forsmag på de mærkesager som de Radikale Venstre vil gå til valg på: EU, Økonomi, udlændingepolitk og uddannelse.

Nye fynske ansigter

I Odense blandt andet, vil gågade-arrangementer, husstandsomdeling og deltagelse i Kulturnatten de kommende uger sørge for at synliggøre de tre Radikale folktingskandidater Camilla Hersom, Merete RiisagerAndersen og Mathias Kryspin Sørensen. 
Ifølge den fynske radikale formand Thorkild K. Maarbjerg, bliver folketingsvalget en særlig stor udfordring for partiet på Fyn.
De Radikale Venstre skal nemlig skifte ankermand, idet Niels Helveg Petersen ikke genopstiller.
"Valgkampen bliver en af de vigtigste for Det Radikale Venstre, ikke mindst på Fyn", siger Thorkild K. Maarbjerg.

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.