Unge drenge anholdt: Råbte og truede forbipasserende på banegården

Tre unge drenge anholdt lørdag aften på banegården i Odense. De råbte og truede flere forbipasserende.

Lørdag aften omkring klokken otte gik det højlydt og voldsomt for sig ved Odense Banegård Center, da en lille gruppe unge drenge råbte og provokerede forbipasserende. 

Det oplyser Fyns Politis vagtchef Milan Holck Nielsen til TV 2/Fyn. 

quote Det er tydeligvis nogle unge mennesker, der keder sig. Ja, nogle vil nok kalde det drengestreger, der har taget overhånd.

Milan Holck Nielsen, vagtchef ved Fyns Politi

- Vi bliver tilkaldt af nogle, der kommer forbi banegården. De unge drenge råber efter forbipasserende og provokerer truer da også med slagsmål, fortæller vagtchefen. 

Da politiet kommer frem til banegården bliver drengene vejledt og bedt om at forlade stedet.

Vender tilbage med mere uro

Det viser sig, at drengene ikke følger anvisningerne fra politiet. 

- Vi bliver tilkaldt flere gange i løbet af aftenen. Og det ender med, at vi i løbet af aftenen anholder tre af drengene, siger Milan Holck Nielsen. 

De tre drenge, der bliver anholdt, er mellem 16 og 17 år og kommer alle fra Odense. Den sidste af dem bliver anholdt omkring klokken 23.30. 

- Det er tydeligvis nogle unge mennesker, der keder sig. Ja, nogle vil nok kalde det drengestreger, der har taget overhånd, fortæller vagtchefen. 

De tre anholdte drenge blev taget med på stationen lørdag aften, hvor Fyns Politi underrettede de sociale myndigheder. Drengene kan nu se frem til en bøde for drengestregerne. 

Oversigt

    Oversigt