Rådmænd på plads: Windell glæder sig til at dele skattepenge ud

Den store vinder ved valget i Odense, Peter Rahbæk Juel, sætter sig selvklart i chefstolen i Borgmesterforvaltningen, til gengæld er der to forvaltninger som får ny chef.

Borgmester Peter Rahbæk Juel og hans nyvundne markante flertal i byrådssalen i Odense har fordelt forvaltningerne og dermed rådmandsposterne mellem sig.

Og personalet i både Beskæftigelses- og Socialforvaltningn og Ældre- og Handicapforvaltningen kan se frem til nye ansigter på chefkontoret.

Således overtager SF's Brian Dybro Beskæftigelses- og Socialforvaltningen efter Steen Møller, som har forladt politik, mens Konservatives Søren Windell overtager Ældre- og Handicapforvaltningen efter Enhedslistens Brian Skov Nielsen. Brian Skov Nielsen måtte på valgaftenen se sig sat udenfor indflydelse.

- Det var et rigtigt svært valg, men en af vores største opgaver er at få folk ud i job, ikke mindst dem, der har nogle problemer. De skal have en hjælpende hånd og vi skal have socialpolitikken tilbage på sporet, siger Brian Dybro fra SF.

 

Den nyvalgte Søren Windell glæder sig til at føre konservativ politik i Ældre- og Handicapforvaltningen, som er en af de forvaltninger, der har fået tilført flere penge på grund af de røde partiers skattestigning.

- Det bliver skønt. Jeg vil glæde mig til at dele flere penge ud til de ældre. Vi har fået et valgresultat, der viser, at odenseanerne gerne vil have skattestigningen, og nu skal vi forvalte den så godt vi kan, lyder det fra Søren Windell.

Jane Jegind (V) forsætter som rådmand i By- og Kulturforvaltningen, Susanne Crawley Larsen (R) fortsætter som rådmand i Børn- og Ungeforvaltningen.

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Oversigt

    Oversigt