I det fynske folks tjeneste

Rabbits på røven

Man kan ikke betale regninger med pokaler og medaljer. Rabbits mangler akut likvide midler.

Basketballklubben i Svendborg gør nu et sidste forsøg på at overleve ved at appellere til alt og alle med en Sydfyns-indsamling. Der skal skaffes 200.000 kroner inden 15. juni - ellers er det slut med elitebasket i Svendborg Rabbits.

Klubben der også sidste år var i store økonomiske problemer har ellers fået rettet op på økonomien, så Rabbits nu er gældsfri og har betalt alle regninger i år. Men klubben har ingen kassekredit at trække på, og nu står sommeren for døren med udgifter og ingen indtægter.

Som bekendt kan man ikke betale regninger med hverken DM-sølvmedaljer eller en pokaltitel, som klubben ellers har vundet i denne sæson.

Bestyrelsen i Svendborg Rabbits har derfor besluttet at lave en "Rabbits Sydfynsindsamling" som en sidste chance for at der igen kan spilles basketball på eliteplan i næste sæson på Sydfyn.

I en pressemeddelelse skriver bestyrelsen:

- Vi skal akut bruge ca kr. 200.000,- for at vi kan stå inde for konceptet, og indgå aftaler der vedrører næste sæson.!

Målet for indsamlingen skal nås senest den 15. Juni, for at klubben kan nå at få alt på plads til næste sæson. Alternativt må den lukke og slukke inden sommerferien, skriver bestyrelsen.

Man kan støtte klubben ved at sende en mail med oplysninger om beløb på: indsamling@rabbits.dk

Først når der er tilsagn om 200.000 kroner, skal pengene indbetales.

Svendborg Rabbits hjemmeside

Ved du noget? Så send os et tip