I det fynske folks tjeneste

Radikal: luk Vollsmose

Merete Riisager Andersenen,er en af de en af tre kandidater, der ønsker at overtage Niels Helveg Petersens ledige valgkreds på Fyn.

Den radikale folketingskandidat Merete Riisager Andersen vil lukke Vollsmose og genhuse beboerne, hvis der ikke kan findes en ordentlig løsning på integrationsproblemerne.  

Hundedyrt

Hidtil har det ikke været radikal politik at ønske Vollsmose nedlagt. Men ifølge Merete Riisager Andersen, en af tre kandidater, der ønsker at overtage Niels Helveg Petersens ledige valgkreds på Fyn, så vil det være en god idé at lukke Vollsmose. Det skriver Fyens.dk. 
- Det er sikkert hundedyrt at gøre det, men det er også hundedyrt at lave det ene projekt efter det andet, der alligevel ikke virker, siger Merete Riisager Andersen.

Hæmmer de unge

Hun mener at ghettodannelsen  i Vollsmose er en hæmsko for blandt andet de unges uddannelse. 
-Bydelen indskrænker de unges muligheder som det er nu. De ser indad, hvor de burde se ud, siger Merete Riisager Andersen til Fyens.dk.
Den 34-årige radikale politiker, der opvokset i Næsby i Odense, er i øjeblikket suppleant for i Folketinget for Niels Helveg Petersen, der stopper ved næster Folketingsvalg.

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.