Rådmand afviser OB?s fremtidsplaner

Står det til rådmand Ruth Larsen kan OB godt droppe de store visioner om samlet at stå for både Odense Stadion og Idrætshal. Hør interview med rådmand Ruth Larsen

OB får ikke råderet over Odense Idrætshal

Står det til rådmand Ruth Larsen kan OB godt droppe de store visioner om samlet at stå for både Odense Stadion og Idrætshaller.

Det kan blive en streg i regningen for OB, der netop har indgået en aftale om samarbejde med Odense Håndbold med henblik på en udvidelse af forretningen. Med til den plan hører OB?s ønske om råderet over Idrætshallen.

"Hvis vi skal genere indtægter, er råde- og dispositionsretten over idrætshallerne og Odense Stadion et must," siger Kim Brink, direktør i OB.

Den er rådmanden ikke med på.

"Både bredden og eliten er bedst tjent med at driften af idrætshallerne fortsat er kommunal. Også for at byens borgere får så meget ud af hallerne som muligt," slår Ruth Larsen fast.

Efter OB?s aftale med Odense Håndbold er det mere aktuelt end nogensinde at få en aftale på plads med Odense Kommune. Men foreløbig ser det ud til at fodboldklubben er løbet ind i en hård politisk takling.

Oversigt

    Oversigt