Rådmand: Jeg er stadig murernes talsmand

SF-rådmand Villy Larsen beklager, at hans udmeldelse af Murernes Fagforening har skabt vrede i fagforeningskredse. Han opfatter stadig sig selv som murernes talsmand, selvom de ikke længere vil støtte hans valgkamp. Se interview med Villy Larsen

Villy Larsen er ked af murernes vrede

SF-rådmand Villy Larsen beklager, at hans udmeldelse af Murernes Fagforening har skabt vrede i fagforeningskredse. Han opfatter stadig sig selv som murernes talsmand, selvom de ikke længere vil støtte hans valgkamp.

Efter flere årtiers medlemskab af Murernes Fagforening meldte rådmand Villy Larsen(SF) sig kort før jul ud af sin gamle fagforening.

"Jeg spurgte om jeg kunne få nedsat mit kontingent til det halve. Det kunne ikke lade sig gøre, og så valgte jeg at melde mig ud", siger Villy Larsen.

Beslutningen har vakt vrede i SiD. Flere formænd fra SiD beskylder Villy Larsen for at glemme sin baggrund, og de truer med at droppe al støtte til hans valgkamp.

"Det vidste jeg godt ville blive konsekvensen, og da SiD i forvejen ikke støtter vores valgkamp med særligt store beløb, er det ingen katastrofe", siger Villy Larsen.

Rådmanden er ked at, at hans gamle fagforeningskammerater beskylder ham for at have glemt sit ophav. Villy Larsen føler sig stadig som murer, selvom han ikke har haft en murerske i hånden i årtier.

"Jeg vil stadig tale murersvendenes sag, når jeg kan komme til det", siger Villy Larsen.

Oversigt

    Oversigt