Rådmand trodser måling og kvitter jobbet

Selvom en frisk meningsmåling tyder på at den konservative rådmand Steen Møller kan få svært ved at beholde sit job som rådmand, er han fuld af fortrøstning. Han siger nu sit faste borgerlige job op og går efter at blive borgmester eller rådmand.

Der var ikke meget trøst at hente for de Konservative i den meningsmåling som Fyens Stiftstidende offentliggjorde tirsdag et år før kommunalvalget. De Konservative går tilbage fra syv til to mandater, og Steen Møllers rådsmandspost er i alvorlig fare, da Dansk Folkeparti står til at blive større end De Konservative.

Men målingen slår ikke Steen Møller ud.

- Jeg er naturligvis rigtig ærgelig over at vi går tilbage. Men sammenlignet med vores opbakning på landsplan, så står vi stadig utrolig stærkt i Odense. Samtidig er vi meget tæt på at have et borgerligt flertal, siger Steen Møller.

Venstre vinder voldsomt frem på De Konservatives bekostning, men samlet set står den borgerlige blok stærkere end ved valget i 2009.

- Vi kæmper for et systemskifte, og hvis de borgerlige partier får flertal skal vi nok finde ud af hvem der skal være borgmester, siger rådmanden.

Kvitter jobbet

Steen Møller fik orlov fra sit job som sekretariatschef i Danish Water Services da han pludselig skulle overtage rådmandsposten efter Jan Boyes død. Og nu er han klar til helt at kvitte jobbet.

- Jeg blev Konservativ borgmesterkandidat for ni dage siden, og det betyder, at jeg er 100 procent er dedikeret på at blive borgmester eller rådmand i Odense. Derfor er jeg på vej til at sige mit job op, og kæmpe for De Konservative i Odense, siger Steen Møller.

Oversigt

    Oversigt