I det fynske folks tjeneste

Rævehalehaj på menukortet

Kokken på Dansk Folkeferies restaurant Nattergalen i Middelfart fik onsdag morgen smækket en over fire meter lang rævehalehaj på køkkenbordet. Hajen er fanget i Nordsøen ud for Norges kyst, og skal nu indgå i 500 a la carte retter.

-

Der er cirka 500 bøffer i rævehalehajen

Kokken på Dansk Folkeferies restaurant Nattergalen i Middelfart fik onsdag morgen smækket en over fire meter lang rævehalehaj på køkkenbordet. Hajen er fanget i Nordsøen ud for Norges kyst, og skal nu indgå i 500 a la carte retter.

Hajen blev fanget af en kutter fra Esbjerg ud for den norske kyst, og Restaurant Nattergalen i Middelfart har købt den store fisk for 5000 kr.

- Det har vi gjort for at prøve noget andet. Nu skærer vi den ud til bøffer og noget hakker vi, og det forventer vi bliver en succes, siger René Gustavson
Køkkenchef på Nattergalen i Middelfart.

Hajen er 4,14 meter lang og vejer 145 kilo. Det er første gang, at køkkenet på Nattergalen prøver at tilberede Rævehalehaj, men sidste år fik restauranten en sildehaj i køkkenet.

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.