Rambuktyv fik med dejspaden

En bager forhindrede to rambuktyve i at stjæle fra en urmager i Kerteminde. Den ene tyv fik et par huskekager med dejspaden.

Tjattede til ham

Tidligt mandag morgen forsøgte to tyve sig som professionelle rambuktyve mod en urmager i Kerteminde. De havde lagt hjemmelavede sømmåtter ud i den ene ende af gaden og i den anden ende havde de smidt en røgbombe.

Og for at bryde ind i forretningen havde de to tyve sat en tung havebænk op på paller, som de skulle bruge som rambuk ved at bakke ind i den med en stjålen varevogn. Alt var tilsyneladende planlagt ned i mindste Hollywooddetalje. Men tyvene havde ikke taget højde for, at naboen var en bager bevæbnet med en dejspade.

- Jeg havde taget min dejspade med herud og i irritation over, det der sker, så tjatter jeg til ham med dejspaden, men det synes han overhovedet ikke er en god ide, men det synes jeg, at jeg havde lyst til at gøre for det er træls sådan noget der, fortæller bagermester Jesper Andersen til TV 2/FYN.

Tyvene blev så befippede over, at bageren blandede sig, at de bakkede ind i butikken og smadrede det hele inden de stak af fra stedet helt tomhændede - men formentlig med røde ører.

Oversigt

    Oversigt