Rapper laver sang om Haris

Han har prøvet turen hele vejen igennem det danske retssystem - og nu er der en støttesang på vej. Haris med hobbyknivene er inspiration til et af numrene på et kommende rap-album.

Det er rapperen Adam E og produceren Mohammed Aghazamani, der har indspillet nummeret "Hvad sker der".

- Jeg har så meget inspiration, så nummeret har kun taget mig en dag at skrive, siger rapperen Adam Abdel Wahab.

Det er historien om Haris Cehic, der røg hele vejen gennem retssystemet. I hans bil fandt politiet to hobbyknive, som som Haris havde glemt at lade ligge på arbejdet.

- Det er en historie der er sket, og jeg tror sangen kan være med til at åbne øjnene for nogle folk, siger Adam E.

Noget må laves om

Haris fik en bøde i byretten og syv dages fængsel i landsretten. I Højesteret faldt den endelige dom - det blev til en bøde på 3000 kroner.
- Jeg synes det er et rimeligt godt nummer med et godt budskab, siger Haris Cehic efter at have hørt rap-sangen om sin egen historie.

Gruppen mener, at politikerne skal lave våbenloven helt om - sådan som de oprindeligt snakkede om, dengang Haris sag første gange blev omtalt her på TV2 /FYN. 

-  Loven halter. Selvom den er færdiggjort, så føler vi ikke loven er færdig, siger Daniel Lehmann Christensen, der er Co Producer ved DAM Records.

Derfor er der nu et støttenummer på vej - der fortæller Haris historie, og forsøger at råbe politikerne op endnu en gang.

- Der bør gøres et eller andet ved det. De må have nogle nye ideer, siger Adam E.

Gruppen håber, at de med musik kan få hul igennem - og huske folk på, at selvom Haris endte med at slippe for fængsel, så er våbenloven stadig den samme.

Oversigt

    Oversigt