Rasmus Festersen til OB-tilhængerne: Tak

Rasmus Festersen glæder sig over, at få sat nogle mål ind på målkontoen.

Der var masser af tak og respekt fra OB-angriberen Rasmus Festersen efter fredagens 3-0-sejr på hjemmebane over Esbjerg fB.

Takken og respekten gik til publikum - den 12. mand, som er så vigtig at have i ryggen, når det for alvor gælder.

- Det er sindssygt fedt og det er virkelig noget der betyder noget, når vi spiller en dårlig første halvleg og de stadig står og råber og skriger og bakker os op, sagde Rasmus festersen efter sejren, hvor han blev noteret for to scoringer.

- Det er måske noget af det der gør, at vi får tur i den i anden halvleg og også spiller en god anden halvleg. Det er virkelig en dejlig kulisse at spille i.

I det hele taget var det en tilfreds og lettet Rasmus Festersen pressen mødte efter sejren, som giver masser af afstand til det frygtede nedrykningsspil.

- Rart at give igen

Rasmus Festersen kom med sine to scoringer op på i alt fem sæsonmål.

- Efter en svær start på 2017 med skader betyder det meget for mig at få åbnet målkontoen, sagde han til Ritzau efter kampen.

- Der er en masse pres fra omverdenen, som man som regel abstraherer en del fra, og det er rart at kunne give lidt igen, siger angriberen.

Halvvejs i mål

Rasmus Festersen er dog stadig et stykke fra sin målsætning om at score ti gange i denne sæson.

- Det er ikke godt nok. Det er langt fra tilfredsstillende at score så få mål i så mange kampe.

- Jeg har spillet flere kampe, hvor jeg ikke har følt mig helt fit, og jeg har kæmpet med skader i efteråret, men det er stadig ikke godt nok for en angriber og slet ikke i en klub som OB, sagde Rasmus Festersen.

OB's sejr blev grundlagt kort efter pausen, hvor Rasmus Festersen scorede på straffespark. Otte minutter senere scorede han igen, mens angrebsmakkeren Ander K. Jacobsen satte kampens sidste mål ind kort før slut.

Oversigt

    Oversigt