Redaktør: En Tinderboxgæst er en moden rockentusiast

Tinderbox har netop offentliggjort den seneste række navne. Et program, der retter sig mod modne rockentusiaster, lyder det fra en musikredaktør.

Fynboerne får blandt andet fornøjelsen af britiske Suede, Of monsters and Men, Mac Miller, The Sandmen og Ukendt Kunstner, hvis de besøger Tinderbox 2016. 

Det er netop kommet frem - og tidligere afslørede festivalen navne som Rammstien, Volbeat, David Guetta og Dizzy Mizz Lizzy.

 

 

 

- Det peger i en mere rocket retning end forrige år. Sidste år havde de mange elektroniske navne på plakaten - både på Magicbox-scenen, men også på hovedscenen med navne som Calvin Harris og Major Lazor. Der har man i år sadlet lidt om, siger Peter Ramsdal, der er ansvarshavende redaktør for musikmagasinet Gaffa.

Han vurderer at prograqmmet i år i virkeligheden lægger sig op ad det, festivalen gerne ville præsentere sidste år også.

- Jeg tror, at sidste år var lidt en nødløsning og det, der har kunnet lade sig gøre - og måske ikke deres ønskeprogram. Jeg tror, de er tilfredse med, at de har fået justeret profilen lidt, siger Peter Ramsdal, der allerede nu forsøger at tegne et billede af den typiske Tinderboxgæst

- Det er en forholdsvis moden rockentusiast - i hvert fald hvis man kigger på hovednavnene, siger han.

Tinderbox 2016 afholdes 23.-25. juni 2016 i Tusindårsskoven i Odense.

Oversigt

    Oversigt