Reddet ned fra sjette sals højde efter arbejdsulykke

En mand kom fredag eftermiddag til skade med sin arm på en byggeplads i Odense. Han måtte reddes ned fra sjette sals højde af Beredskab Fyn.

En arbejdsulykke var fredag eftermiddag årsag til at både politi og brandvæsen rykkede ud i midten af Odense. Årsagen var, at ulykken var sket i sjette sals højde på en byggeplads ved rådhuset. 

Klokken 16.30 fik alarmcentralen en melding om en såkaldt højderedning. 

- Det er en bygningsarbejder, der er kommet til skade, så han skal reddes ned fra sjette sals højde, fortæller Lars Thede, der er vagtchef ved Fyns Politi. 

Politi og ambulance ankom til stedet først, og bygningsarbejderen, der var kommet til skade fik hurtigt noget smertestillende medicin. På grund af medicinen blev det dog vurderet, at det ikke var forsvarligt, at han selv skulle kravle ned.

Derfor fik man hjælp fra Beredskab Fyn. 

- Der er nogle stiger og noget, som man skal ned af, så derfor hjælper vi ham ned med vores stigevogn, siger Kenny Christensen, der er indsatsleder. 

Manden var ved bevidsthed og kunne selv stige ind i kurven på beredskabets stigevogn.  

Ifølge politiet var manden kommet til skade med sin arm. Han blev efterfølgende kørt til tjek på Odense Universitetshospital. 

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Oversigt

    Oversigt