Regentparret kommer til Odense

Torsdag den 19. juni 2014 besøger regentparret Odense på deres sommertogt med Kongeskibet Dannebrog.

Når de kongelige besøger Odense som led i det årlige sommertogt, vil programmet byde på både virksomhedsbesøg, byomdannelsesprojekt og en tur på varmestue for socialt udsatte.

Odenses borgere får gode muligheder for at se Hendes Majestæt Dronningen og Hans Kongelige Højhed Prinsgemalen.

Kongeskibet Dannebrog anløber Odense Havn kl. 10:00, men klokken 09:35 passerer skibet den nyåbnede Odins Bro.

Her vil Odense Forenede Skydeselskab salutere, når Dannebrog sejler igennem svingbroen.

Programmet

Regentparret kommer bl.a. forbi infoboksen på Fisketorvet, hvor de skal høre om det byomdannelsesprojekt, Odense er midt i.
Regentparret kommer bl.a. forbi infoboksen på Fisketorvet, hvor de skal høre om det byomdannelsesprojekt, Odense er midt i.

Ud over den obligatoriske velkomst og frokost på byens rådhus, kan regentparret se frem til at skullle besøge:

Brandts, udstillingen "TATOO - tatoveringer som kunst", Universal robots, Den røde infoboks på Fisketorvet - byomdannelsen og de arkæologiske udgravninger, Bymuseet Møntergården, Varmestuen for socialt udsatte i Østergade, Odense Marcipan og Nordatlantisk Hus på Odense Havn.

- Det er altid en fornøjelse, når medlemmer af Kongehuset besøger Odense, og jeg glæder mig meget til at kunne byde velkommen til både Hendes Majestæt Dronningen og Hans Kongelige Højhed Prinsgemalen, siger borgmester Anker Boye (S) der håber, at rigtig mange borgere vil møde op og gøre regentbesøget til en festlig dag.

Oversigt

    Oversigt