I det fynske folks tjeneste

Regeringen lukker Arbejdstilsynet på Fyn

Regeringens sparekniv rammer nu Arbejdstilsynet på Fyn. Den overraskende plan om at nedlægge det fynske arbejdstilsyn er netop blevet beskrevet i et internt arbejdspapir til regionskontoret i Odense.

-

/ritzau/
Regeringens sparekniv rammer nu Arbejdstilsynet på Fyn. Den overraskende plan om at nedlægge det fynske arbejdstilsyn er netop blevet beskrevet i et internt arbejdspapir til regionskontoret i Odense, skriver Fyens Stiftstidende fredag.


Ifølge regeringen skal 10 afdelinger lukkes og indsatsen samles på to afdelinger i Jylland og to afdelinger på Sjælland. 


\"Tilsynet med de fynske arbejdspladser vil fremover ske fra Vestsjælland\", siger en rystet tillidsmand Burkhard Winski fra Arbejdstilsynet på Fyn.


Regeringen vil samtidig skille sig af med 130 af de cirka 700 medarbejdere. 90 skal fyres inden for de næste to uger. Resten findes ved naturlig afgang.


Det fynske folketingsmedlem Carsten Hansen, der sidder i arbejdsmarkedsudvalget for Socialdemokratiet, kalder regeringens plan for en \"slagtning af det fynske arbejdsmiljø\".

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.