Region Syddanmark siger ja til Falck

Det bliver også fremover Falcks ambulancer, der rykker ud i det syddanske. Regionsrådet i Region Syddanmark valgte mandag eftermiddag at sige ja til tilbuddet fra Falck.

- Aftalen med Falck vil som minimum give os de samme responstider og flere akutbiler og lægebiler. Men det er alt sammen tal og teknik. I sidste ende handler det om tryghed for borgerne i Region Syddanmark.

Tryghed ved at hjælpen er nær, når der er brug for det. Den tryghed har vi nu, og den skal vi have i fremtiden, siger Carl Holst (V), regionsrådsformand i Region Syddanmark.

Prisen for aftalen, som består af tre kontrakter, der løber fra 1. september 2009 og fire år frem med option på yderligere to år, lyder på knap to milliarder kroner for de næste fire års drift.

Kontrakten på ambulancekørslen indeholder foruden de 56 døgnbemandede ambulancer og tre dagsbemandede ambulancer også regionens lægebiler, akutbiler, babyambulance, to ambulancer designet til transport af hospitalssenge samt to ambulancer designet til transport af patienter, der vejer mere end 150 kg.

Oversigt

    Oversigt