I det fynske folks tjeneste

Region Syddanmark siger ja til Falck

Falck står ogås for ambulancekørsen i Region Syddanmark fremover

Det bliver også fremover Falcks ambulancer, der rykker ud i det syddanske. Regionsrådet i Region Syddanmark valgte mandag eftermiddag at sige ja til tilbuddet fra Falck.

- Aftalen med Falck vil som minimum give os de samme responstider og flere akutbiler og lægebiler. Men det er alt sammen tal og teknik. I sidste ende handler det om tryghed for borgerne i Region Syddanmark.

Tryghed ved at hjælpen er nær, når der er brug for det. Den tryghed har vi nu, og den skal vi have i fremtiden, siger Carl Holst (V), regionsrådsformand i Region Syddanmark.

Prisen for aftalen, som består af tre kontrakter, der løber fra 1. september 2009 og fire år frem med option på yderligere to år, lyder på knap to milliarder kroner for de næste fire års drift.

Kontrakten på ambulancekørslen indeholder foruden de 56 døgnbemandede ambulancer og tre dagsbemandede ambulancer også regionens lægebiler, akutbiler, babyambulance, to ambulancer designet til transport af hospitalssenge samt to ambulancer designet til transport af patienter, der vejer mere end 150 kg.

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.