Regionen har fundet bygherrerådgiver til supersygehus

Når det største danske sygehusbyggeri i nyere tid begynder i Odense, så er bygherrerådgiveren et konsortium bestående af Arkitektfirmaet C. F. Møller og NIRAS med Holst Advokater som underrådgiver.

Region Syddanmark har valgt bygherrerådgiveren i et tæt løb mellem fem kvalificerede kandidater, og konsortiet bliver nu Region Syddanmarks nærmeste samarbejdspartner i det gigantiske byggeprojekt over de næste ti år.

- Vi er kommet et stort skridt videre med opbygningen af det nye universitetshospital, nu hvor vi har udpeget bygherrerådgiveren. Vi har fået en bygherrerådgiver med stor erfaring indenfor sundhedsområdet, og jeg har også store forventninger til det kommende samarbejde. Borgerne i Syddanmark skal have et universitetshospital, vi kan være stolte af langt ud over landets grænser, siger regionsrådsformand Carl Holst, Venstre.

Bygherrerådgiveren skal hjælpe Region Syddanmark med at organisere og styre hele planlægnings- og byggeprocessen, første skridt bliver
at forestå en projektkonkurrence for byggeriet af det nye universitetshospital.
Konkurrencen ventes at blive udskrevet i år, og her vil alt indholdet og kriterierne for det nye universitetshospital blive klarlagt.

Oversigt

    Oversigt