Regionsrådsmedlem om Bios-sag: - Der er sket et tillidsbrud

Regionsrådsmedlem Lasse Krull (K) kalder udviklingen i Bios-sagen for skræmmende og beskrev situationen som dramatisk, da TV2/Fyn mødte ham på vej ind til dagens afgørende Bios-møde

- Det er et meget kritisk tidspunkt, vi er ved lige nu. Det er jo skræmmende på en eller anden måde, at der ganske få dage inden ikke er mere styr på den vagtplan, som vi så sent som i mandags troede var i orden., siger Lasse Krull og tilføjer:

- På den måde er det jo en rigtig dramatisk situation vi står i, sagde regionsrådsmedlem for de konservative, Lasse Krull, kort inden han gik ind til dagens ekstraordinære møde i regionsrådet.

Torsdag kom det frem, at vagplanerne for medarbejderne ved Bios ikke hænger sammen, og det er i sær de usammenhængende vagtplaner, som Lasse Krull anfægter.

- - Et eller andet sted vil jeg da sige, at der er sket et tillidsbrud. Når vi for ganske få dage kunne få en vagtplan fremlagt, som så fornuftig ud, hvor vi godt nok vidste, det ville blive med hiv og sving i starten, men at det kunne lade sig gøre. Og så ser tingene jo en anelse anderledes ud nu, efter de ting, vi har hørt i går, fortæller Lasse Krull til TV2/Fyn.

Det er ifølge den oprindelige aftale natten til tirsdag, at Bios skal overtage ambulancekørslen i Region Syddanmark.

Oversigt

    Oversigt