I det fynske folks tjeneste

Regler for salg af byggegrunde duer ikke

Reglerne for kommunernes salg af byggegrunde duer ikke, mener Otterups borgmester Bent Dyssemark (V). Han opfordrer  Kommunernes Landsforening til at arbejde for at få reglerne lavet om.

-

Reglerne for kommunernes salg af byggegrunde duer ikke, mener Otterups borgmester Bent Dyssemark (V). Han opfordrer Kommunernes Landsforening til at arbejde for at få reglerne lavet om.

Opfordringen kommer på baggrund af aktuelle erfaringer fra Otterup. Her har en halv snes interesserede i en halv snes dage siddet i kø for at købe en stribe attraktive grunde, som kommunen havde sat til salg.

- De pågældende fik deres grunde, men efter de nuværende regler kunne vi være havnet i en situation, hvor andre med et højere bud kunne have overhalet dem, som har brugt det meste af en sommerferie på at sidde i kø. Og det er ikke rimeligt siger Bent Dyssemark.

- Vi har sat en pris, som vi finder rimelig. Det er bestemt ikke kommunens opgave at optræde som spekulanter, så vi havner i situationer som i København, hvor ejendomme eller grunde bliver presset op af auktionsagtige tilstande, siger Bent Dyssemark.

I alt blev der solgt 12 grunde i Otterup i dag. Dermed er der ti grunde tilbage.