Regn aflyser speedway

Masser af regn det seneste døgn og udsigter til, at det forsætter lørdag formiddag, har tvunget Munkebo Speedway Club til aflyse dagens U/21 DM semifinalern på Munkebo Speedway Center.

- Vi er meget kede af skulle aflyse, eller rettere sagt udskyde DM Semifinalerne - med al den regn der er kommet de seneste døgn, og udsigterne til endnu mere vand gør, at banen ganske enkelt er farlig at køre på. Ingen baner i Danmark vil kunne stå for store mængder regn, og det kan banen her i Munkebo desværre heller ikke. Vores banefolk har knoklet hele dagen, alle pumper til drænene har kørt hele dagen og alligevel står der blankt vand over alt på banen, siger John Rask Nielsen fra Munkebo Speedway Center.

I samråd med DMU er semifinalerne udskudt til lørdag den 30. juli. John Rask Nielsen fortsætter.
 
- Sådan et regnvejr understreger meget tydeligt vigtigheden af, at vi får gennemført planerne om Europas første overdækkede Speedway bane her i Munkebo. En bane som ikke bare vil komme Munkebo Speedway Club til gode, men hele Speedway Danmark sukker efter muligheden for at kunne afvikle løb uanset vejret.

Oversigt

    Oversigt