I det fynske folks tjeneste

Voldsomt uvejr gik uden om Tinderbox - i denne omgang

01:18

Video: Sune Jørgensen

Tinderbox er klar med flis, hvis græsset i Tusindårsskoven forvandler sig til mudder. Voldsomt uvejr gik dog syd om festivalpladsen.

Et frygtet uvejr med torden og skybrud ville ifølge flere vejrtjenester ramme Tusindårsskoven i løbet af torsdag middag - lige når musikfestivalen Tinderbox skulle åbne pladsen for op imod 40.000 mennesker. 

Selv om festivalpladsen fik et par byger torsdag morgen, er der nærmest skyfri himmel og sommervarme. Uvejret gik - i hvert fald i denne omgang - syd om den fynske hovedstad. 

Læs også Få overblikket: Det skal du opleve på Tinderbox torsdag

Både DMI og TV 2 Vejret forventer dog byger i løbet af eftermiddagen og de næste dage, og det er folkene bag Tinderbox parate til.

- Selvfølgelig er vi klar. Vi kigger på samme billeder og i øvrigt også samme himmel som jer, siger Morten Hopballe, der er pressetalsmand for Tinderbox.

- Lige nu er der ingen grund til panik. Vi har flere overdækninger, så folk kan komme i tørvejr. Så har vi også et beredskab, der kan få noget flis ind, hvis der bliver smattede områder, fortsætter han.

Tinderbox byder på musik i international topklasse over de næste tre dage. Torsdag aften spiller blandt andre Kim Larsen & Kjukken og The Killers. 

Næsten skyfri himmel over den røde scene på Tinderbox torsdag klokken 13 Foto: Sune Jørgensen

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.