Voldsomt uvejr gik uden om Tinderbox - i denne omgang

Tinderbox er klar med flis, hvis græsset i Tusindårsskoven forvandler sig til mudder. Voldsomt uvejr gik dog syd om festivalpladsen.

Et frygtet uvejr med torden og skybrud ville ifølge flere vejrtjenester ramme Tusindårsskoven i løbet af torsdag middag - lige når musikfestivalen Tinderbox skulle åbne pladsen for op imod 40.000 mennesker. 

Selv om festivalpladsen fik et par byger torsdag morgen, er der nærmest skyfri himmel og sommervarme. Uvejret gik - i hvert fald i denne omgang - syd om den fynske hovedstad. 

Både DMI og TV 2 Vejret forventer dog byger i løbet af eftermiddagen og de næste dage, og det er folkene bag Tinderbox parate til.

- Selvfølgelig er vi klar. Vi kigger på samme billeder og i øvrigt også samme himmel som jer, siger Morten Hopballe, der er pressetalsmand for Tinderbox.

- Lige nu er der ingen grund til panik. Vi har flere overdækninger, så folk kan komme i tørvejr. Så har vi også et beredskab, der kan få noget flis ind, hvis der bliver smattede områder, fortsætter han.

Tinderbox byder på musik i international topklasse over de næste tre dage. Torsdag aften spiller blandt andre Kim Larsen & Kjukken og The Killers. 

Næsten skyfri himmel over den røde scene på Tinderbox torsdag klokken 13
Næsten skyfri himmel over den røde scene på Tinderbox torsdag klokken 13
Foto: Sune Jørgensen

Oversigt

    Oversigt