Regnvejr måske skyld i færre juleindbrud

Politiet har nu fået et overblik over anmeldelserne af juleindbrud for d. 24.-25. december 2015, og der har været en positiv udvikling. Sammenlignet med tal fra 2013 er antallet af juleindbrud nærmest halveret.

Tyvene har igen i år haft travlt på Fyn her i juledagene, mens mange fynboer har besøgt familie og venner. De har dog ikke haft helt så travlt, som de plejer. Og det er der flere grunde til.

Ifølge Fyns Politi er antallet af tyverianmeldelser faldet fra 109 anmeldelser i 2013 til 55 anmeldelser i år.  I 2014 fik politiet  60 anmeldelser.

Den positive udvikling kan ifølge Fyns Politi skyldes flere ting.

Regnen har skræmt tyvene væk

- Vi har været bedre til at tage fat på de gamle kendinger, og gjort dem opmærksomme på, at vi holder øje med dem. Folk er blevet bedre til at holde øje med hinandens huse, og så har det regnet. Regnen kan måske også være skyld i færre indbrud på Fyn, forklarer Politikommissær, Carsten Arentoft fra Fyns Politi.

Hvis man kun regner med antallet af  anmeldelser af juleindbrud d. 24. december, har der i år været 22 fynske hjem, som har fået uønsket besøg.

 

 

 

 

Oversigt

    Oversigt