I det fynske folks tjeneste

Regnvejr skabte problemer ved Lillebælt

Massiv regn gav fredag eftermiddag travlhed flere steder: Især omkring Lillebæltsbroerne kæmpede beboerne mod store regnmængder.

-

Massiv regn gav travlhed flere steder: Især omkring Lillebæltsbroerne kæmpede beboerne mod store regnmængder.

Dele af det sydlige Danmark fik fredag solide regnbyger, da en regnfront trak op fra Tyskland og hen over Sønderjylland og Sjælland. Enkelte steder åbnede regnskyerne for nogle gevaldige skyller, der blandt andet gav svare problemer i Fredericia, som ifølge politiets oplysninger fik 50 mm regn på en halv time. Her blev kloakdæksler skudt i vejret af vandmasser, kældre kom under vand, og lavtliggende veje blev oversvømmet.

Det samme skete i Middelfart. Her gik det galt for en bilist, der på Brovejen forsøgte at forcere en strækning, der var dækket af en halv meter vand: Mandens campingvogn flød ovenpå og tippede stille og roligt om på siden, da den ikke var særlig sødygtig.

Også Kolding blev ramt, men lykkeligvis drev det kraftige regnvejr hurtigt videre. Ifølge meteorologerne er vejrudsigten for de kommende dage usikker. Men der er en stor risiko for, at weekenden byder på solide regnbyger til de uheldige. /ritzau/