I det fynske folks tjeneste

Rejsegilde på Odeon

Odense Symfoniorkester kommer til at stå for underholdningen ved rejsegildet på det nye kultur- og konferencehus Odeon i Odense.

Murene, der danner rammen om Odenses nye kultur- og konferencehus Odeon, er rejst, og derfor indbyder bygherrerne nu til rejsegilde.

Onsdag den 12. august vil det være muligt at få sig en musikalsk forsmag på de oplevelser, der venter i 2017, når Odeon for alvor lukker dørene op for publikum.

Ved rejsegildet vil der nemlig være underholdning fra blandt andet Odense Symfoniorkester, som vil være blandt de første, der spiller i det kommende kulturhus, som i fremtiden vil huse mange arrangementer.

- Odeons rejsegilde er en historisk dag for Odense, og derfor skal byens borgere naturligvis inviteres med. Med Odeon får vi et omdrejningspunkt for kulturelle begivenheder og ikke mindst store konferencer midt i byen, siger borgmester Anker Boye (A).

Rejsegildet holdes lige midt i beton-byggeriet på Odeon-byggepladsen klokken 11.30 til 13.00, og alle er velkomne.

Fakta om Odeon


  • Odeon kommer til at huse kultur- og konference-faciliteter, Syddansk Musikkonservatorium, Skuespiluddannelsen i Odense, Odense Teater, 42 ungdomsboliger og en dagligvarebutik
  • Den store sal i den kommende bygning kan have 1740 siddende gæster eller 3000 stående og bliver derfor blandt de største i landet af sin slags
  • Byggeriet gik i gang den 24. juni 2014 og skal stå færdigt i starten af 2017

Ved du noget? Så send os et tip