Rekord: Koldkrigsmuseum Langelandsfort blev publikumshit

Koldkrigsmuseum Langelandsfort blev et hit for publikum i 2016. Endnu en gang slog museet sin egen rekord.

I alt 37.615 gæster besøgte koldkrigsmuseet på Sydlangeland i 2016. Det er næsten 500 gæster mere end det tidligere rekord fra 2012. 

- Det har været et skelsættende år, siger museumsinspektør Gese Friis Hansen fra Koldkrigsmuseum Langelandsfort.

- Selvom vi igen har haft rigtig mange vellykkede arrangementer og aktiviteter, har vi aldrig tidligere haft besøg af Dronningen. Det var et ganske særligt skulderklap, ikke kun for os på museet, men også til de mange frivillige og institutioner, vi arbejder sammen med, siger museumsinspektør Gese Friis Hansen fra Koldkrigsmuseum Langelandsfortet.

Fylder 20 år i juni

Og Koldkrigsmuseum Langelandsfortet sætter målet for 2017 endnu højere. Museet har et tætpakket program for 2017 med nye særudstillinger, koldkrigsweekend, børnedage og et stort antal gratis rundvisninger.

I juni fylder museet 20 år, og det betyder nye punkter på programmet. Men hvad det er holder museet "koldkrigs-hemmeligt" lidt endnu, fortæller Gese Friis Hansen.

 

Oprustning af markedsføring

Koldkrigsmuseum Langelandsfort opruster også markedsføringen i 2017. Museet har meldt sig ind i samarbejdet De Fynske Attraktioner. De Fynske Attraktioner er et samarbejde mellem de største attraktioner og museer på Fyn

- Det er en gammel drøm, der er gået i opfyldelse, og vi glæder os enormt til at skulle samarbejde med bl.a. Egeskov Slot, Odense Zoo og Valdemar Slot, fortæller museumsinspektør Gese Friis Hansen fra koldkrigsmuseet.

- Det er bedre at løfte i flok, og vi ser frem til både at få opgraderet markedsføringen og den sparring, samarbejdet giver, siger Gese Friis Hansen.

 

TV2/FYN 4. aug. 2016: I snart 20 år har Langelandsfortet taget besøgende med tilbage til koldkrigs-tiden. I dag rundede museet i Bagenkop et skarpt hjørne, og det blev fejret på en helt særlig måde.

 

Oversigt

    Oversigt