Rekordmange danskere vil heppe på volley-herrerne

Den store opbakning, de danske volley-herrer har mødt til kampene i Odense fortsætter. Billetter til Danmarks playoff-kamp mod Serbien i aften bliver revet væk.

Danskerne har for alvor fået øjnene op for de danske volleyballherrer og landsholdets flotte præstationer ved EM på hjemmebane.

I hvert fald oplever arrangørerne bag mesterskabet en eksplosion i billetsalget, efter at det lykkedes Danmark at kvalificere sig til knockoutfasen ved slutrunden, hvor en plads i kvartfinalen står på spil i aften i Aarhus mod Serbien.

- Vi er helt vildt glade for at se den store ekstra opbakning, der har været til drengene alle dagene i Odense.

- Og vi er nærmest blevet væltet bagover af den gevaldige tilskuerinteresse, der er kommet efter den fantastiske sejr (over Hviderusland, red.) i søndags.

- Vi ved, at den store opbakning betyder ekstremt meget for holdet. Med en næsten fyldt NRGi Arena kommer drengene til at få endnu større opbakning i aften, og det er bare fantastisk, siger EM-eventchef Mads Bang Aaen.

Før Danmarks imponerende 3-2-sejr i sæt over Hviderusland i den sidste gruppekamp havde 1000 tilskuere sikret sig en plads på tribunerne i Aarhus, men efter landsholdets avancement til mellemrunden er det tal mere end fordoblet til 2500 solgte billetter.

I weekenden spillede Danmark sine indledende puljekampe, og her mødte i alt 6300 tilskuere op over tre kampe for at heppe. Ingen af dagene nåede tilskuertallet så højt op, som det altså forventes at blive i aften.

Kampen er også knald-eller-fald for de danske volley-drenge. Modstanderne hedder Serbien, og taber Danmark, er det sidste punktum sat for danskerne ved dette EM.

Vinder de derimod, venter der en kvartfinale mod Belgien, som Danmark tabte til i gruppen.

Serberne er dog en overordentlig stor mundfuld og kommer til kampen som forsvarende europamestre og tidligere OL-guldvindere.

De flere tusinde tilskuere kan derfor være med til at give det danske landshold et solidt skub i den rigtige retning, vurderer Mads Bang Aaen.

- Jeg forventer et dansk hold, som er 100 procent klar til at spille sit livs kamp, og så forventer jeg en masse tilskuere, der vil gøre alt for at støtte drengene i denne ekstremt svære kamp mod de forsvarende europamestre.

- Der kommer busser fra hele landet for at bakke op om drengene og give dem de sidste marginaler, så de kan levere endnu en sensation, siger eventchefen.

Kampen mellem Danmark og Serbien fløjtes i gang klokken 20.

Oversigt

    Oversigt