I det fynske folks tjeneste

Rekordmange søde tænder

Der blev sat to rekorder, da den danske bager- og konditorbranche afholdt Kagens Dag tirsdag den 18. maj - blandt andet i Odense.

Aldrig har det totale beløb indsamlet til Børnecancerfonden været større og samtidig smadrede én enkelt by alle rekorder for indsamling. I Frederikshavn lavede man Danmarks største kagebord og fik 2.000 gæster til bords - det gav en imponerende rekordindsamling på 120.000 kroner.

Det er næsten to en halv gange så meget som den hidtidige rekord som Fredericia stod for sidste år. Det store beløb fra Frederikshavn betyder også, at de danske bager- og konditormestre sender 358.250 kroner til Børnecancerfonden. Endnu et rekordbeløb.

Ved Kagens Dag kan kageglade danskere spise søde sager i overflod uden at miste den gode samvittighed. Ved at købe en billet til 50 kroner kan man spise løs fra enorme kageborde, som de danske bager- og konditormestre stiller frem. I år var der Kagens Dag i København, Odense, Sønderborg, Fredericia, Århus, Nørager, Aalborg og Frederikshavn.