I det fynske folks tjeneste

Rekordoverskud til fynsk it-virksomhed

Nye store kunder i detailbranchen betyder vokseværk til webshop-specialisten Hedal Kruse Brohus.     

Webshops efterspørges

Det netop offentliggjorte årsregnskab for Hedal Kruse Brohus A/S  viser for andet år i træk overskud. I  2010 blev det på kr. 3.033.490 før skat. 

Virksomheden har blandt andet specialiceret sig i avancerede webshop-løsninger.

- 2010 har været et rigtig godt år blandt andet p.ga. tilgang af flere store kunder inden for detailbranchen,  siger Lars Hedal, adm. direktør for Hedal Kruse Brohus A/S.   
 

E-handel er fremtiden

Lars Hedal mener at den store tilgang af  detailkunder skyldes at detailbranchen bliver mere og mere bevidst om at 50 % af al detailhandel vil foregå på nettet om mindre end ti år. 

"Vi oplever meget stor interesse fra virksomheder, der ikke kun ønsker en e-handelsløsning som supplement men  som vil gøre gøre e-handel til en central del af deres forretning, siger Lars Hedal.
 
Danmarks største materialistkæde, Matas, er en af de kunder, der for nylig har udvalgt Hedal Kruse Brohus A/S til at designe og udvikle en avanceret e-handelsløsning.

Hedal Kruse Brohus A/S fik i starten af året tildelt Dansk Erhvervs Videnstafet 2011, der gives til innovative og ambitiøse virksomheder med potentiale til at blive fremtidens vindere.
 

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.