Rekordstort antal løbere til HCA Marathon

På søndag løber ca. 3000 marathonløbere svedende rundt i Odenses gader. Der er stor interesse for årets HC Andersen Marathon, der har tiltrukket et rekordstort antal løbere.

-

På søndag løber ca. 3000 marathonløbere svedende rundt i Odenses gader. Der er stor interesse for årets HC Andersen Marathon, der har tiltrukket et rekordstort antal løbere. Sidste år var kun 2221 løbere tilmeldt, og allerede fredag var der 2704 løbere tilmeldt. Løbsleder Torben Simonsen regner med at nå op på 3000 løbere - det er ny rekord.


Det store marathonløb får deltagere fra hele verden. Blandt andet er der tilmeldt løbere fra Irland, Kenya, Zimbabwe og Polen. Fra Danmark deltager 6 tidligere danmarksmestre samt Gitte Karlshøj, som aldrig har vundet DM, men er den næsthurtigste danske kvinde nogensinde på distancen.


Løb på nettet


Der afholdes også marathonløb for børn og løb for rulleskøjter/skatere og kørestolsracere. Det store marathonløb kan også følges på nettet på selve dagen. Se nærmere på www.ultimate.dk eller www.hcamarathon.dk.

 

Oversigt

    Oversigt