I det fynske folks tjeneste

Revyfolket indtager Tornøes Hotel

01:36

1 af 2

For to dage siden rykkede Kerteminderevyen ind på Tornøes Hotel for at lægge de sidste kræfter i prøverne.

Revyen har premiere 10. juni, så der arbejdes fra morgen til aften med koreografi, lys, musik, kostumer og manuskripterne.Og selv om skuespillerne har fået deres roller, kan der stadig laves om. Det ved Kim Hammelsvang Henriksen, der er med i revyen for tredje gang.

- Jeg har prøvet, at der blev pillet noget ud af et nummer, som så kom med igen på premieredagen, og så skulle jeg huske, hvad der var med, og hvad der så var pillet ud i stedet for, fortæller den fynske skuespiller, der nu bor i København.

Årets revy byder både på statsministeren, Prins Henrik og en kendt blondine med meget store bryster. Til at udfylde rollerne er udover Kim Hammelsvang Henriksen også gengangerne Susan A. Olsen og Esben Dalgaard og den nye pige i revyen Christiane G. Koch.

Specielt Esben Dalgaard har haft udfordringer med rollerne de første dage, for på grund af en filmrolle har han haft stort skæg, og det har ikke passet så godt til alle numre i revyen, men da TV2/Fyn var på besøg kunne han fortælle, at han nu har fået tilladelse til at barbere sig - til stor glæde for instruktør Sophie Lauring.

Du kan se et længere program fra forberedelserne til Kerteminderevyen 13. juni kl. 20 på TV Fyn.

Ved du noget? Så send os et tip