I det fynske folks tjeneste

Rift om flybilletter fra Odense

01:17

1 af 3

Fynboerne er vilde med at flyve ud fra Odense. Salget af sommerrejser går så godt, at lufthavnen forventer endnu flere distanationer til fynboerne de kommende år.

Om få uger starter højsæsonen i Odense Lufthavn med afgange til blandt andet Kreta og Mallorca. Hos Apollo har man allerede solgt 60 procent af sommerrejserne.

- Salget ligger pænt i forhold til Kastrup og Billund og en smule over salget i Aalborg, så det er udemærket, siger Rikke Koks Andreassen, der er kommunikationschef hos Apollo Rejser.

I Odense Lufthavn glæder chefen sig over fynboernes interesse for de lokale charterrejser.

- Det er et udtryk for de aktiviteter, vi har sat i gang med at gøre opmærksom på vores tilbud, har bidt sig fast, siger lufthavnschef Peter Høgsberg.

Det var da osse en svær tilfreds kreds af lufthavnsejere, som onsdag var samlet til det årlige repræsentantskabsmøde. Nu forventer de,  at der kommer flere destinationer til fynboerne de kommende år.

- Jeg håber på, at jeg kan overbevise Apollo om, at der skal komme endnu flere destinationer de kommende år. Jeg har meget store forventninger, og jeg tror, at vi kan tiltrække flere fynboer, men også rejsende fra både trekantsområdet og Sjælland, siger Peter Høgsberg.

Selv tidligere kritikkere af lufthavnen, tror nu på, at Odense Lufthavn har en fremtid.

- Det er glædeligt at der er kommet gang i aktiviteterne og jeg tror nu på en fremtid for lufthavnen. Jeg håber også at fremgangen kan betyde, at vi kan reducere de kommunale tilskud til lufthavnen over de kommende år, siger Kasper westh, der er formand for Repræsentantskabet i Odense Lufthavn.

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.