Rift om pladserne på Team Rynkeby 2018

Interessen for at deltage i cykelløbet Team Rynkeby i 2018 slår rekord, og der bliver ikke plads til alle.

Da fristen for tilmelding til cykelløbet Team Rynkeby 2018 til fordel for kræftsyge børn udløb 20. august var der kommet omkring 3.200 ansøgninger. Det er 10 procent mere end i 2017 og det højeste antal nogensinde.

quote Hele vores idé om at gøre noget godt for sig selv, mens man gør noget godt for andre, virker fortsat meget tiltalende på rigtig mange mennesker

Carl Erik Dalbøge, direktør for Rynkeby Fonden.

- Det er utroligt positivt for projektet, at vi nu på 17. år kan blive ved med at øge interessen. Projektet udvikler sig hele tiden, og vores lokale cykelhold er gode til at engagere lokalsamfundet. Hele vores idé om at gøre noget godt for sig selv, mens man gør noget godt for andre, virker fortsat meget tiltalende på rigtig mange mennesker, siger Carl Erik Dalbøge, direktør for Rynkeby Fonden.

Han må dog erkende, at selvom antallet af hold i de seks nordiske lande er udvidet fra 44 til 48 hold, bliver der ikke plads til alle ansøgere.

- Vi forventer, at vi får plads til omkring 1.900 cykelryttere den kommende sæson, så i nogle områder kommer vi til at skuffe en del ansøgere, siger han.

De, der bliver udtaget til turen, får besked den 5. september.

Udover at deltage i selve turen til Paris, skal deltagerne være indstillet på at medvirke i arbejdet med at skaffe sponsorer, indgå i at engagere deres lokalsamfund og rekruttere skoler til Team Rynkeby Skoleløbet, der køres før påsken 2018.

Næste Team Rynkeby tur til Paris foregår fra den 30. juli til 7. juli 2018.

Om Team Rynkeby

Oversigt

    Oversigt