I det fynske folks tjeneste

Ringeri skal udbrede tastselv

Toldskat på Fyn er så begejstrede for deres TastSelv-ordning, at der nu bliver etableret en ringe-ordning for at få flere virksomheder til selv at indberette deres oplysninger via TastSelv.

-

Toldskat på Fyn er så begejstrede for deres TastSelv-ordning, at der nu bliver etableret en ringe-ordning for at få flere virksomheder til selv at indberette deres oplysninger via TastSelv på nettet.

Ringegruppen vil fra 4. april kontakte fynske virksomheder og forsøge at overtale dem til at indtaste fx momsangivelse vila TastSelv-ordningen på internettet.

Ordningen sparer ToldSkat for store mængder af administrativt arbejde og en telefon-kampagne har effekt, viser erfaringer fra sidste år. Her blev 3.500 fynske virksomheder tilmeldt TastSelv-ordningen efter at de var blevet kontaktet af en medarbejder via telefon.

-ToldSkat Fyn gør det lettere for virksomhederne at overholde frister ved at bruge TastSelv. Vi deltager bl.a. i en landsdækkende udvidet åbningstid på telefonen omkring fristerne for momsangivelse. Generelt ringer ca. 100 virksomheder på en sådan vagt, i tidsrummet kl. 15.00 til 21.30. Så hjælpen er nær, hvis man skulle komme i tvivl omkring TastSelv, siger markedsføringsansvarlig ved ToldSkat Fyn Hanne Pedersen.