Robotter vokser i Odense

Robotteknologi i Odense har vokseværk. Teknologisk Institut udvider med en ekstra hal.

Den ekstra hal skal fungere som robotindustriens innovationshal, oplyser Teknologisk Institut i en pressemeddelelse.

- Vi har gennem længere tid ønsket en mere afskærmet innovationshal til vores robotingeniører, siger centerchef Kurt Nielsen fra Teknologisk Institut.

Med den nye hal udvider Teknologisk Institut deres faciliteter med 70 procent til en total på 2000 kvadratmeter.

- Vi bliver flere og flere medarbejdere, og det kræver naturligvis plads. Derudover oplever vi et stigende behov for et rum til lidt mere fortrolighedspræget udvikling, siger centerchef Troels Oliver Vilms Pedersen fra Teknologisk Institut.

Forventes færdig til sommer

Den ny robot-innovationshal forventes færdig til sommer. Den skal god plads for produktudvikling af både velfærdsteknologi og mere industriel robotteknologi.

- Hovedtanken er at skabe endnu bedre betingelser for iværksættere, samtidig med at vi får et stærkt, rummeligt arbejdsrum til - i tæt samarbejde med virksomheder - at skabe endnu bedre vilkår for produktiviteten i dansk industri, siger Kurt Nielsen.

- Den fynske robotforskning og innovation er i færd med at etablere sig i verdenseliten inden for flere grene af robotteknologi. Denne hal vil kun forstærke Danmarks position i den globale udvikling, siger Troels Oliver Vilms Pedersen.

Oversigt

    Oversigt