Robotterne indtager Odense

Fra torsdag til lørdag bliver den nyeste robotteknologi fra hele verden vist frem på Brandt Klædefabrik i Odense, når der for anden gang bliver afholdt "Robots at Play". Du kan følge med i festivalen direkte fra tv2fyn.dk.

Arbejdsrobotter, legetøjsrobotter, industrirobotter, kunstrobotter, blodprøverobotter og robotbamser. De er der allesammen, når den anden robotfestival i Odense åbner torsdag klokken 12.

- Jeg tror at vi kan præsentere omkring 50 forskellige robotsystemer på festivalen. Nogle er allerede i brug i samfundet i dag, og andre vil blive uundværlige i løbet af få år, siger Henrik Hautop Lund, der er robotprofessor ved Syddansk Universitet.

Publikum kan blandt andet få lov at bygge deres egne robotter af skrot eller lego, og der vil være optræden og udstillinger med nutidens og fremtidens robotter.

Det hele bliver samtidig vist på en storskærm, og det er signalet herfra at du kan se her på hjemmesiden, hvis du ikke selv har mulighed for at møde op til festivalen på Brandt Klædefabrik. Du skal blot klikke på linket "Live fra Robotfestsivalen". Vi sender torsdag fra 12-19, fredag 12-19 og lørdag 11-15.

Se hele programmet på festivalens hjemmeside

Oversigt

    Oversigt