Rocker-ballade til rockkoncert

Fyns Politi måtte ud til rockerrelateret slagsmål til koncetarrangementet Vi Rocker i Odense søndag.

Arrangementet Vi Rocker i Odense søndag, der blandt andet havde navne som Mads Langer, Rasmus Seebach og L.O.C på plakaten, oplevede også den mindre behagelige side af festivalarrangementet, hvor fadøl og varmt vejr godt kan være katalysator for iltre temperamenter.

I hvert fald måtte politiet ud til uroligheder i Tusindårsskoven, da to fuldgyldige medlemmer af Hells Angels er kommet i klammeri med nogle andre festivalgæster.

- Det sker omkring klokken 18.45. Der er et slagsmål, hvor to fuldgyldige medlemmer af HA er med, og der er angivelig blevet trukket en kniv i den forbindelse, fortæller Fyns Politis vagtchef Kim Munksgaard.

Omstændighederne omkring balladen er ikke klarlagt, og politiet ved ikke, om rockerne har ladet sig provokere af andre, eller om det er den anden vej rundt.

De to rockere blev anholdt og taget med på politigården, hvor de blev afhørt i et par timer og efterfølgende løsladt.

- De var sammen med en kvinde, og på hende fandt vi en kniv som hun er blevet sigtet for at have på sig, men hun har taget ansvaret for kniven. Så om det er hendes kniv, eller rockernes, kan vi reelt ikke sige noget om, siger vagtchefen.

Kvinden blev løsladt umiddelbart efter at have taget ejerskab til kniven.

I alt optog politiet fem voldsforhold under festlighederne, der varede fra klokken 11 søndag formiddag til klokken 01.00.

Oversigt

    Oversigt