Rockere igen på tæsketogt til Vollsmose

For anden aften i træk har Fyn Politi stoppet Bandidos-rockere på vej på tæsketogt i Odense.

Bandidos-rockere var onsdag på vej på tæsketogt i bydelen Vollsmose i Odense.

Cirka 20 Bandidos-rockere var onsdag aften samlet på stisystemet Slåenhaven i Odense. Med køller og andre hårdtslående genstande begav de sig i samlet trop mod bydelen Vollsmose, hvor en stor gruppe unge mennesker ligeledes var stimlet sammen.

Fyns Politi nåede dog at agere stødpude og forhindrede dermed hvad, der kunne have været en større slåskamp.

- Klokken kvart over ti er der en vågen anmelder, som kan meddele, at der står cirka 20 rockerlignende typer med køller og andre genstande. De bevæger sig ned ad Slåenhaven og videre af stisystemet mod Vollsmose. Dér når vi så at standse dem, fortæller vagtchefen ved Fyns Politi til Ritzau.

Anholder for at skabe ro

Seks personer blev anholdt ved episoden, men ingen bliver sigtet.

- Vi anholder dem simpelthen for at skabe ro og sikkerhed derude. Der er altså kun tale om forebyggende anholdelser. De bliver lukket ud om nogle timer igen, sagde vagtchefen til Ritzau onsdag aften.

Vagtchefen er overbevist om, at Bandidos-rockernes intention var at komme op og slås med den gruppe andengenerationsindvandrere, der var stimlet sammen i Vollsmose, efter at de havde fået nyheden, om at rockerne var på vej.

Også optræk til ballede tirsdag

Tirsdag aften tilkaldte Bandidos i Odense forstærkning fra deres afdelinger i Jylland, efter at en gruppe unge af anden etnisk baggrund end dansk havde begået hærværk foran bandens klubhus på Mågevej.

Episoden skete klokken 19.30 og også her rykkede politiet rykkede straks ud, og foretog 33 visiteringer af Bandidos-folk.

Klokken 2 tirsdag aften var der igen ro på Mågevej, og Fyns Politi fik eskorteret de jyske Bandidos-medlemmer mod Jylland.

Stisystem ved Slåenhaven

Vis Rockere igen på tæsketogt til Vollsmose på et større kort

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

 

Oversigt

    Oversigt