I det fynske folks tjeneste

Rockere klar til at opruste på Fyn

Hells Angels er klar til at sende flere medlemmer til Fyn for at fylde hullerne efter dem, der i den igangværende bandekrig med grupper af kriminelle indvandrere er blevet fængslet.

Hells Angels i Odense går en hård fremtid i møde. Det vurderer Rigspolitiets Nationale Efterforskningscenter.

Det skriver Fyens Stiftstidende.

Rockerklubbens fynske afdeling har allerede måttet se 11 mænd blive fængslet, og så sent som onsdag aften blev en 23-årige mand med relation til HA-støttegruppen AK 81 stukket ned af indvandrere på Thomas B. Thriges Gade i Odense.

Alligevel har rockerne ingen planer om at trække sig. Snarere tværtimod.
- Det bliver der ikke tale om. Hvis der bliver for få folk i Odense, så sender vi bare nogle flere. Vi har masser af dem, lyder det selvsikkert fra rockernes nyligt løsladte talsmand Jørgen "Jønke" Nielsen, da Fyens Stiftstidende fangede ham på en mobiltelefon i Tyskland.

Og at Jørn "Jønke" Nielsens udtalelser ikke kun er tomme ord, har politiet allerede ved selvsyn konstateret ved klubhuset på Petersmindevej i det østlige Odense, hvor der er dukket mange nye ansigter op på det seneste.

- De har en vagtordning, der skal fungere, og for at den kan det, er man nødt til at trække folk ind, og det har vi da også allerede set, siger Kirsten Fischer, der er leder af Fyns Politis afdeling for organiseret kriminalitet.