Rockere skal fængsles i hemmelighed

Anklager kræver rockere fængslet i dybeste hemmelighed. De blev anholdt mandag morgen og sigtet for grov vold.

Offentligheden får foreløbig ikke noget at vide om, hvorfor Fyns Politi kræver fire Odense-rockere varetægtsfængslet. Ifølge vicepolitiinspektør Kirsten Fischer vil man nemlig forlange dobbeltlukkede døre til mandagens grundlovsforhør, der begyndte klokken 14.

Det betyder, at sigtelsen mod de fire bliver holdt hemmelig, og dermed får offentligheden ikke noget at vide om, hvad de har gjort. Politiet har dog oplyst, at de er sigtet for grov vold.

- Det er af hensyn til efterforskningen, at anklageren har valgt at begære dobbeltlukkede døre, fortæller Kirsten Fischer.

De fire Bandidos-rockere blev anholdt mandag morgen klokken syv. I den forbindelse blev de sigtet for vold. Samtidig ransagede politiet rockerborgen på Mågevej i Odense.

Her blev yderligere tre personer anholdt og sigtet for overtrædelse af våbenloven. Ved ransagningen blev der fundet fire molotovcocktail, slagvåben og en skarpladt pistol.

En fjerde mand er sat i forbindelse med pistolen og er anholdt på en adresse i Odense. Han er ikke Bandidos-medlem, og han vil blive fremstillet i grundlovsforhør med krav om fængsling tirsdag morgen.

De tre rockere, der blev anholdt i rockerborgen, vil blive løsladt, men sigtelserne mod dem vil blive opretholdt, indtil politiet har færdig-efterforsket sagen.

På det seneste har der været en del uro omkring Bandidos-miljøet i Odense. Der er nogle spændinger i forhold til indvandrermiljøet i Vollsmose.

- Den her sag har ikke noget med det at gøre, fortæller Kirsten Fischer.

Oversigt

    Oversigt