Rockerfest i Nyborg

Hells Angels´ klubhus i på Langelandsvej i Nyborg danner lørdag ramme om en stor fest, hvor der ventes flere hundrede gæster fra hele verden.

Anledningen til festen er tilsyneladende, at klubbens afdelinger i Odense, Aalborg og Amager i år kan fejre 20 års fødselsdag, og det er samtidig en markering af, at det er omkring et år siden, banden flyttede ind i Nyborg.

Udover bandemedlemmer fra ind- og udland vil også Fyns Politi være tilstede.

Politiet vil holde øje med eventuelle problemer, der kan opstå i forbindelse med festen. De vil desuden også udnytte den store fest til at lave en kontrol af de gæster, der kommer.

Det sker ved hjælp af sluser og registrering af gæsterne og deres tilknytning til Hells Angels, blandt andet for at observere, om Hells Angels har rekrutteret nye og yngre medlemmer.

Desuden vil deltagernes biler og motorcykler blive registreret.

Samtidig skal politiets tilstedeværelse sende et signal om, at borgerne i Nyborg kan føle sig trygge på trods af festen.

Forventningen er dog, at alt vil forløbe fredeligt.

- Vi regner med, at det bliver en rimelig fredelig fest, det plejer det at være, så vi regner ikke med, at vi bliver nødt til at sætte ind, har lederen af Fyns Politis operative afdeling, Per Laursen, tidligere sagt til TV 2/FYN.

 

Jørgen Jønke Nielsen: Ingen grund til frygt

 

Oversigt

    Oversigt