I det fynske folks tjeneste

Rolig nat efter bandeopgør i Vollsmose

Rockere og unge med indvandrerbaggrund stødte mandag sammen i Vollsmose. Der var flere meldinger om skud, men politiet kan tirsdag morgen ikke bekræfte det.

Rolig nat efter bandeopgør i Vollsmose

Bandekrigen mellem rockere og unge med indvandrerbaggrund blusede mandag aften op i bydelen Vollsmose i Odense.

Fyns Politi bekræfter, at der har været et sammenstød mellem rockerstøtterne AK81 og unge med indvandrerbaggrund, men i løbet af natten har der været roligt i bydelen, oplyser vagtchefen til Ritzau.

Først på aftenen var der meldinger om påkørsel af en bil samt skud i Vollsmose, men det afviste vagtchef Lars Chr. Thede mandag aften.

Ifølge eb.dk var politiet massivt til stede ved Hells Angels' rockerborg på Petersmindevej, og avisen har også talt med et øjenvidne, der melder om glasskår og mursten i gaderne i Vollsmose.

Senere mandag aften skrev bt.dk, at der ifølge deres mand i Vollsmose blev affyret tre skud fra en grå Mazda 323 nær Bøgeparken. Ifølge vagtchefen hos Fyns Politi har et mandskab i løbet af aftenen og natten været ude for at undersøge området, men der er ikke fundet projektilhylstre. Derfor vil politiet ikke bekræfte skudepisoden.