Roller Disco skal udvikle Odense

Et diskotek for rulleskøjteløbere, en robotfestival eller Madame Tusauds Museum i Odense. Vilde og syrede ideer skal skabe udvikling i Odense gennem konkurrencen Miss Visionary.

Forslaget om et Roller Disco i Odense er blot en ud af mange forslag til konkurrencen Miss Visionary, der efterlyser ideer til at skabe mere udvikling i Odense.

Læs mere om Miss Visionary her

- Der burde være et tilbud til børn og voksne, hvor de sammen får oplevelser. I dag sætter voksne ofte bare børnene af og kigger på. Men der er brug for at vi laver noget sammen, og derfor har Odense brug for et Roller Disco, siger Anne Bettina Pedersen.

Konkurrencen Miss Visionary henvender sig fortrinsvis til kvinder, men mænd må også gerne deltage.

2810 miss

- Miss Visionary er et alternativ til andre miss-konkurrencer. Vi har fokus på at man skal kunne mere end bare at se godt ud, og vi er sikre på at der er masser af sprælske og vilde ideer blandt pigerne i Odense, som kan hjælpe vores by fremad, siger Katrine Dupont fra Miss Visionary.

En jury kårer sidst i november det bedste forslag og det bedste forbedringsforslag, og vinderne bliver tilbudt sparring fra samarbejdspartneren Udvikling Fyn til at få virkeliggjort forslaget.

Læs mere om Miss Visionary

Oversigt

    Oversigt