Ros til Cecilie Greve

Viborg-træneren er imponeret af Odense-målmand Cecilie Greve, der havde mange redninger i onsdagens kamp.

Viborg HK's kvinder led onsdag aften klubbens femte nederlag i træk, da holdet tabte 25-26 ude til HC Odense i Boxer Dameligaen i håndbold.

Viborg-træner Christian Dalmose mener, at hans hold begik alt for mange fejl.

- Vi laver for mange personlige fejl og brænder simpelthen for meget. Det er jo ikke fordi, man ikke vil score, men Cecilie Greve (HC Odenses målmand, red.) stod godt. Det gør hun jo, må vi indrømme.

- Jeg stopper med at tælle på et tidspunkt, for det var jo helt vildt, hvad hun tog. Tre af fire straffekast, og ind over stregen brænder vi to-tre stykker, skud udefra tager hun også.

- Når vi er ovre i det, at vi brænder så meget, bliver det dyrt, siger træneren til Viborgs hjemmeside.

Christian Dalmose har samtidig overskud til at rose sit skadesplagede hold for at være tæt på at indhente HC Odenses føring mod slutningen af kampen.

- Jeg må igen sige, at vores moral er fantastisk.

- Spillet er stadig ikke helt, hvor det skal være. Vi brænder meget, men vi kæmper, som vi skal i anden halvleg og er ved at komme op, har en 100 procents chance til sidst og kunne have fået uafgjort, siger han.

Af Viborgs fem nederlag på stribe er de to indtruffet i Champions League-mellemrunden, mens klubben har tabt tre kampe i træk i ligaen.

Det betyder, at de forsvarende mestre ligger nummer fire med 25 point for 20 kampe.

HC Odense ligger nummer syv, lige uden for slutspilspladserne. Klubben har 19 point for 20 kampe.

Begge hold mangler at spille to kampe i grundspillet.

Oversigt

    Oversigt