Røver fik penge uden at true

Synet af en mand iført elefanthue var natten til tirsdag så skræmmende for en 20-årig kioskekspedient, at hun begyndte at udlevere penge til manden, selvom han slet ikke havde truet sig til det. Det besynderlige røveri foregik i Seven-Eleven i Vestergade i Odense klokken 4.50.

-

Synet af en mand iført elefanthue var natten til tirsdag så skræmmende for en 20-årig kioskekspedient, at hun begyndte at udlevere penge til manden, selvom han slet ikke havde truet sig til det. Det besynderlige røveri foregik i Seven-Eleven i Vestergade i Odense klokken 4.50. Røveren slap afsted med mellem 2500 og 3000 kroner. 

- Da ekspedienten kom ind i selve kiosken efter at have været ude i baglokalet, stod manden der. Hun kunne sagtens regne ud, hvad der ville ske og begyndte straks at pakke pengene i en pose, uden at røveren sagde ét ord, fortæller kriminalkommissær Frits Hendriksen, Odense Politi, til TV 2/Fyn.

Røveren løb kort efter ud af lokalet. Ingen vidner har set noget, men han blev filmet af kioskens overvågningskamera. Politiet kender dog ikke umiddelbart manden. 

Oversigt

    Oversigt