I det fynske folks tjeneste

Røver fik penge uden at true

Synet af en mand iført elefanthue var natten til tirsdag så skræmmende for en 20-årig kioskekspedient, at hun begyndte at udlevere penge til manden, selvom han slet ikke havde truet sig til det. Det besynderlige røveri foregik i Seven-Eleven i Vestergade i Odense klokken 4.50.

-

Synet af en mand iført elefanthue var natten til tirsdag så skræmmende for en 20-årig kioskekspedient, at hun begyndte at udlevere penge til manden, selvom han slet ikke havde truet sig til det. Det besynderlige røveri foregik i Seven-Eleven i Vestergade i Odense klokken 4.50. Røveren slap afsted med mellem 2500 og 3000 kroner. 

- Da ekspedienten kom ind i selve kiosken efter at have været ude i baglokalet, stod manden der. Hun kunne sagtens regne ud, hvad der ville ske og begyndte straks at pakke pengene i en pose, uden at røveren sagde ét ord, fortæller kriminalkommissær Frits Hendriksen, Odense Politi, til TV 2/Fyn.

Røveren løb kort efter ud af lokalet. Ingen vidner har set noget, men han blev filmet af kioskens overvågningskamera. Politiet kender dog ikke umiddelbart manden. 

Ved du noget? Så send os et tip