Røveri efter halfest

En 20-årig mand fra Otterup blev udsat for et groft røveri natten til søndag, da han var på vej hjem fra halfest i Søndersø. Ved 3-tiden blev han overfaldet af to unge somaliere og en araber. De væltede ham om kuld, sparkede ham i hovedet og flåede brillerne af ham. Han fik stjålet sin mobiltelefon og 8O kroner.

20-årig overfaldet af tre unge invandrere

En 20-årig mand fra Otterup blev udsat for et groft røveri natten til søndag, da han var på vej hjem fra halfest i Søndersø. Ved 3-tiden blev han overfaldet af to unge somaliere og en araber. De væltede ham om kuld, sparkede ham i hovedet og flåede brillerne af ham....Han fik stjålet sin mobiltelefon og 8O kroner.

De to somaliere beskrives begge som 1.75 høje. Den ene er ca. 20 år med sort krøllet hår med lyse striber i. Han var iført mørkt tøj. Den anden er ca. 18 år. Han bar en blå adidas træningsjakke. Den tredje, en araber mellem 18 og 20 år, er også 1.75 høj med mørkt hår.

Oplysninger om røveriet og de tre unge andengenerationsindvandrere til Odense politi på 66 14 14 48.

Halfesten i Søndersø endte også i et sammenstød mellem danskere og indvandrere - men denne gang var det danskerne, der var de provokerende. To unge mænd fra henholdsvis Søndersø og Otterup blev anholdt og sigtet for at have provokeret en halv snes unge andengenerationsindvandrere fra Vollsmose, som var med til festen.

Oversigt

    Oversigt