I det fynske folks tjeneste

Røveri mod kiosk uden udbytte

En kvindelig ekspedient nægtede at give en maskeret røver penge, da han torsdag aften truede ekspedienten, der stod i kiosken på Læssøegade 5 i Odense C. Istedet løb hun ud af kiosken for at hente hjælp hos en mand der sad i sin parkerede bil lige foran kiosken. Han var dog ikke til megen hjælp - han viste sig at være røverens makker.

-

En kvindelig ekspedient nægtede at give en maskeret røver penge, da han torsdag aften truede ekspedienten, der stod i kiosken på Læssøegade 5 i Odense C. Hun løb ud af kiosken for at hente hjælp hos en mand, der sad i sin parkerede bil lige foran kiosken. Han var dog ikke til megen hjælp - han viste sig at være røverens makker.


Det lykkedes åbenbart alligevel kvinden at forvirre de to røvere så meget, at de flygtede fra stedet uden penge. Nu kan de så istedet leve med politiets åndedræt i nakken.


De to røvere kørte fra stedet mod Vestergade i en hvid Opel Ascona. Manden i bilen var skaldet/kronraget. Røveren i butikken var cirka 20 år, dansker, 170 cm høj og iført en grøn hættetrøje.


Oplysninger kan gives til Odense Politi på telefonnummer 66141448. 

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.