Røveri mod ni-årig pige

En kun ni-årige pige blev fredag aften overfaldet i Bogense og udsat for røveri. Den chokerede pige var trods overfaldet kvik nok til at opfange et særdeles detaljeret signalement af gerningsmanden.

Den ni-årige pige var på vej ud at handle, da hun ved 16-tiden kom gående ned af Østegade. I sin hånd havde hun en pose. Pludselig blev hun overfaldet bagfra af en mand, der lagde en hånd hårdt om hendes mund, og krævede at få hendes penge udleveret.

En forbipasserende mand overværede et stykker fra gerningsstedet overfaldet og ilede den ni-årige pige til hjælp. Pigen fik ved vidnets hjælpe vristet sig fri, men røveren nåede at stikke af inden vidnet eller politiet kunne få fat i ham. Han fik intet udbytte af sit røveriforsøg.

Signalement

Pigen har til politiet givet dette meget præcise billede af røveren:

En 25-40 årige mand. Han var 175-180 cm høj, og var tynd af bygning med tynde arme. Han havde et kort, mørkt skæg om munden og kort sort hår. Han var iført en lyseblå hue, brun læderjakke, grøn g-star t-shirt, sorte jeans og skrigende røde sko. På sin kind havde han et sår og nogle sting efter en sygning. Han havde desuden en forbinding uden på sine bukser på benen.

Politiet vil gerne høre fra personer som eventuelt kan genkende gerningsmanden ud fra signalementet. Politiet kan kontaktes på 114.

Oversigt

    Oversigt