Royal dag på TV Fyn

Dronningen, Prinsgemalen og Kongeskibet Dannebrog kommer til Kerteminde i morgen. TV Fyn er med hele vejen i fire direkte udsendelser.

Vi er med fra morgenstunden, når majestæten ankommer og følger besøgene dagen igennem. Vi taler med royale eksperter, blomsterpiger, skoleelever, borgmestre og gardehusarer.

Sådan sender vi den 4. juni:

9.30-10.30 fra havnen i Kerteminde. Se Dronnignen gå i land, blive klogere på kongeskibet og hør om traditionen med de royale sommertogter.

11.10-11.40 fra Langegade i Kerteminde. Oplev gardehusarernes optog gennem byens gågade og se Dronningen og Prinsen i den åbne karet.

15.50-16.35 fra Kertemindes havnemarked. Her møder Dronnignen og Prins Henrik de lokale foreninger og producenter. Efter besøget på markedet tager regentparret afsked med Kerteminde. Sunget på vej af næsten 2000 skoleelever.

19.45-20.20 fra havnen i Nyborg. Kongeskibet Dannebrog kan ikke gå ind i Kertmindes havn, så den officielle reception på skibet foregår i Nyborg. Vi tager med og giver seerne højdepunkter fra dagens besøg.

Sådan sender vi den 5. juni:

16.00-16.30 sender vi fra torvet i Bogense. Her viser vi masser af højdepunkter fra dagens besøg i den Nordfynske by og taler med de glade borgere, der er kommet for at hilsne på Dronningen.

0306 Kerteminde

TV2/FYNs Jacob Rytz Hansen og Siv Wigh Steffensen vil guide seerne igennem alle de royale optrin og om aftenen viser de højdepunkter fra dagens besøg. Og de glæder sig!

Oversigt

    Oversigt