Royalt besøg på Glamsbjerg Hotel

Glamsbjerg Hotel fik mandag fornemt besøg. Prinsesse Benedikte besøgte det beboer-ejede hotel under rundtur i Assens Kommune.

Glamsbjerg Hotel er et eksempel på aktivt medborgerskab og på hvordan, en bys borgere er gået sammen og har købt hotellet for at bevare byens samlingssted.

I forbindelse med Prinsesse Benediktes besøg i oktober ved jubilæet i Dansk Handicap Idrætsforbund og EM i Goalball, spurgte Prinsessen meget interesseret ind til Assens Kommune-

- Det blev aftalt, at vi skulle finde et tidspunkt for et genvisit. Et besøg, det nu er lykkes at få på plads, siger borgmester Finn Brunse.

- Ved besøget i oktober ytrede Prinsesse Benedikte stor interesse for samfundsforhold og for hvordan, en kommune af Assens' størrelse er bygget op og fungerer efter kommunesammenlægningen.

- Vi bød ind med forskellige forslag til steder rundt om i kommunen, der kunne være interessante for Prinsessen at besøge, og det endelige program er således kommet i stand i samarbejde med Prinsesse Benedikte og Hoffet, fortæller Finn Brunse.

Udover Glamsbjerg Hotel går turen også til Ungdomsuddannelses-centeret i Glamsbjerg, Bo- og aktivitetstilbuddet Lindebjerg i Aarup, og møbelfirmaet Carl Hansen og Søn i Aarup.

Oversigt

    Oversigt